• Optimaliseren
 • Digitaliseren
 • Produceren

Experiences: referentverhalen, video’s en blogs

Bekijk de referentverhalen

Waarom onze referenten voor de Digitale Fabriek kiezen?
 • Van der Meulen Hallum B.V.

  Het Friese familiebedrijf maakt ambachtelijke Melba (borrel) toast: “Door het volledige proces te digitaliseren meten wij nu het werkelijke gebruik, produceren wij efficiënter en realiseren wij een betere kostprijscalculatie.”

  Lees meer
 • Teamwork Interiors

  Teamwork interiors bouwt sfeervolle interieurs voor winkels: “Dankzij Manufacturing Control kunnen wij een automatische urenregistratie, gereed melding van producten realiseren en eenvoudig uren boeken op de juiste orders.”

  Lees meer
 • Danpoort

  Danpoort International Abrasives B.V. produceert alles wat te maken heeft met schuur- en slijpmaterialen: “Met moderne productiemogelijkheden, innovatie en hoge prestaties maakt Danpoort het verschil.”

  Lees meer
Nog meer Experiences

Blog

Op deze pagina treft u blogs over onderwerpen en die van groot belang zijn voor de maakindustrie omrent digitaliseren en automatiseren, maar ook hoogtepunten uit de geschiedenis van de Digitale Fabriek. Van ontwikkelingen binnen de Digitale Fabriek tot ontwikkelingen rondom bedrijfssoftware trends in de Smart Industry.

Bekijk de blogs

Vlog

Door middel van video’s kunnen we u een goed beeld geven van wie wij zijn en wat wij doen bij onze klanten. Op de vlog pagina treft u verschillende video’s; over ons, voorbeelden van onze oplossingen en we laten uiteraard klanten aan het woord. Meer video’s kunt u vinden op ons YouTube kanaal.

Bekijk de vlogs

Onze referenten