• Optimaliseren
 • Digitaliseren
 • Produceren

Digitalisering bij Teamwork Interiors

Het ontwerpen en héél snel bouwen van sfeervolle interieurs en een full-service dienstverlening; dat is Teamwork interiors. Van strategie, ontwerp, engineering en projectmanagement tot productie, logistiek, montage, service en onderhoud. Teamwork Interiors bouwt interieurs op maat voor winkels, showrooms, maar ook kantoren, horecagelegenheden en instellingen. Voor individuele opdrachtgevers én bekende merken als Tommy Hilfiger, Adidas en Suitsupply.

Het verhaal van Teamwork Interiors:
 • Urenregistratie via barcodescanning is…

  Teamwork Interiors maakt gebruik van de Digitale Fabriek oplossing: “Dankzij het Smart Manufacturing Platform kunnen wij een automatische urenregistratie en gereedmelden van producten realiseren. We boeken nu de uren via barcodes op de werkvloer. Alle medewerkers kunnen zo eenvoudig en snel de uren boeken op de juiste productie orders.”

   

   

   

 • Simpel en snel!

  Is een meubel klaar, dan kan dit direct via het scherm worden aangegeven. Voorheen ging dit op urenbriefjes en moesten productieorders door de productieleider gereed worden gemeld. Met alle gevolgen van dien: briefjes waren niet leesbaar, werden overgetypt op kantoor, dus dubbel werk en de registratie was niet realtime. Nu kost het registeren amper tijd en gaat het foutloos!

   

   

Verder oriënteren?
 • Ontdek de events

  Ontdek onze evenementen waar u kennis kunt maken met alle oplossingen van de Digitale Fabriek. Naast evenementen zijn er ook specifieke branchedagen, webinars en roadshows. Bekijk hier alle events.

  Lees meer
 • Bekijk een webinar

  Laat u in 30 minuten inspireren! Onderwerpen die aan bod komen zijn het digitaliseren van de fabriek, robotisering (RPA) en slimme dashboards die u realtime inzicht geven op uw processen. Bekijk hier het webinar aanbod.

  Lees meer
 • Plan een (online) demo

  Wat ontdekt u in een demo? Maak kennis met de vele voordelen van de Digitale Fabriek en zie live hoe het Smart Manufacturing Platform werkt. Vraag hier direct een gratis demo aan!

  Lees meer