• Optimaliseren
  • Digitaliseren
  • Produceren

Bekijk hier de webinars terug!

Bekijk hieronder de opnames van de Webinars van de Digitale Fabriek en AB! Door gebruik van deze website verbindt u zich ertoe onze gebruiks- voorwaarden na te leven en te aanvaarden, zoals beschreven in de disclaimer.

Wij willen u daarom vriendelijk verzoeken deze video niet te verspreiden.

De Digitale Fabriek voor de industrie!

Uit onderzoek blijkt: de productiviteitsgroei bij Nederlandse maakbedrijven moet omhoog. Wees de concurrent voor! Ook uw bedrijf kan transformeren van een analoge naar een digitale fabriek. Met de Digitale Fabriek kunt u uw productiemiddelen (arbeid, machines en grondstoffen) effectiever en efficiënter inzetten. Bovendien wordt het een stuk eenvoudiger voor uw personeel om productief te werken. De oplossing verbindt uw ERP oplossing met ‘de werkvloer’. Uw medewerkers communiceren via een gebruiksvriendelijke interface met uw ERP oplossing, volledig afgestemd op uw processen en de rollen van uw medewerkers. Hiernaast ondersteunt de Digitale Fabriek ISO9001.

De Digitale Fabriek voor de chemie

Als chemie bedrijf weet u vast als geen ander dat de chemische industrie nooit stil staat. U moet continu blijven innoveren om bij te blijven met de laatste trends. Het digitaliseren van de werkvloer, volgens uw eigen bedrijfslogica, is hiervoor een passende oplossing.

Wilt u weten hoe u kunt werken zonder papier en Excel, een sneller productieproces realiseert en realtime inzicht krijgt in gegevens via beeldschermen en tablets? Ontdek meer over deze voordelen (en nog veel meer) van het digitaliseren van uw fabriek tijdens dit webinar.

De Digitale Fabriek van AB is dé software oplossing om een eenvoudige en overzichtelijke besturing van uw productieproces te realiseren. En het resultaat? Meer kwaliteit, véél kortere doorlooptijden, meer efficiency en een hogere klanttevredenheid.

Meer winst behalen met de Smart Solutions

Ontdek hoe u met behulp van de Smart Solutions uw bedrijf nóg efficiënter kunt inrichten en zo tijd en kapitaal kunt besparen! Laat u binnen 30 minuten inspireren over deze slimme oplossingen, zoals de Digitale Fabriek, Robotisering (RPA) en verschillende dashboards die zowel uw projecten, verkoopcijfers en voorraad overzichtelijk in kaart brengen.

De Smart Solutions zijn een waardevolle aanvulling op de huidige functionaliteit van uw organisatie en vergroten de realtime inzicht in diverse bedrijfsprocessen. Bovendien maakt u tijd het webinar ook kennis met de Smart Connector, die werkelijk iedere applicatie en/of machine met uw ERP-omgeving en overige systemen kan koppelen.