• Optimaliseren
 • Digitaliseren
 • Produceren

De Digitale Fabriek voor de voedingsmiddelenindustrie

Plan een (online) demo

Hoe werkt een digitale fabriek?

Schaalvergroting en operational excellence zijn belangrijke ontwikkelingen in de voedingsindustrie. Het biedt vóóral kansen voor bedrijven die het voortouw durven te nemen. En zij herkennen dat digitaliseren met de juiste software hier een grote rol in speelt. De fabriek digitaliseren is voor veel voedingsproducenten dé oplossing om de vereiste kwaliteit en effectiviteit te kunnen garanderen.

Met het Manufacturing Control platform en beeldschermen en/of tablets krijgen uw medewerkers inzicht in gegevens uit uw ERP omgeving en andere relevante systemen of machines die u organisatie gebruikt. Deze oplossing maakt de besturing van uw productieproces snel, eenvoudig en zeer overzichtelijk. Bovendien is het platform compleet geïntegreerd met uw ERP omgeving.

Een digitale oplossing speciaal voor uw branche

Digitaliseren op de werkvloer

De Digitale Fabriek verbindt uw ERP oplossing met ‘de werkvloer’ volgens uw eigen bedrijfslogica. Uw medewerkers communiceren via een gebruiksvriendelijke interface met uw ERP oplossing. De interface is volledig afgestemd op uw organisatieprocessen en de rollen van uw medewerkers.

Traceability

De Digitale Fabriek ondersteunt de International Food Standard. Uw track and trace is volledig geborgd en de kwaliteit wordt goed bewaakt. Zo zorgt u voor een veilig productieproces dat voldoet aan de wettelijke regelgeving en kunt u aandacht geven aan uw nieuwe receptuur. Of u nu een broodbakkerij, een consumptie producent of een private label producent bent, de Digitale Fabriek bevat precies de juiste componenten om ook uw organisatie te ondersteunen met digitaliseren.

Verder oriënteren?
 • Download de Whitepaper

  Uw fabriek direct papierloos laten werken? Download hier de whitepaper over de Digitale Fabriek. Laat uw fabriek echt digitaal en automatisch verlopen en produceer slimmer en sneller.

  Lees meer
 • Bekijk een webinar

  Wilt u sneller werken en meer kwaliteit realiseren in uw organisatie? Dan is de Digitale Fabriek dé oplossing. Laat u in 30 minuten inspireren tijdens onze Digitale Fabriek webinars op woensdagen om 10.30 uur.

  Lees meer
 • Maak een afspraak

  Vraag een gratis demo aan of maak een afspraak met ons om de mogelijkheden voor uw organisatie samen te bespreken.

  Lees meer
Onze referenten