• Optimaliseren
 • Digitaliseren
 • Produceren

Digitaliseren met Manufacturing Control!

Logiqs staat voor Logistics Quality Systems. Deze Nederlandse wereldspeler adviseert, ontwerpt, produceert en installeert complete logistieke systemen specifiek voor de tuinbouw, onder andere verticale kweeksystemen op water. Ook levert Logiqs systemen voor algemene logistiek, maar die hebben als basis altijd een doorontwikkeling van de systemen voor de tuinbouw. Exact WMS was Logiqs te groot, te inflexibel en te weinig toegesneden op de specifieke logistieke eisen van Logiqs. Zo viel het oog op de Digitale Fabriek. Met Manufacturing Control is een maatwerk WMS platform ontwikkeld en naadloos gekoppeld aan Exact.

Het verhaal van Loqics:
 • Klantspecifiek: van grof tot fijn

  Elk systeem van Logiqs is klantspecifiek en kent dus een stevig deel engineering. Martijn: “Wij hebben alle disciplines aan boord, van gedetailleerde engineering tot en met de robuuste bouw van onze logistieke oplossingen. Evenals grofwerk met betonblokken en fijnafstellingen in de mechanica, alles komt in onze processen voorbij.” Logiqs levert over de hele wereld. “We vinden vooral klanten in landen waar arbeid relatief duur is, want onze logistieke oplossingen werken arbeidsbesparend.”

 • Volledig digitaal met…

  De Digitale Fabriek en Martijn gingen samen rond de tafel om een maatwerk WMS te ontwerpen, te maken, te testen en te implementeren op basis van het MC platform. Manufacturing Control maakt de besturing van industriële productieprocessen overzichtelijk en eenvoudig door de handelingen op de werkvloer te digitaliseren.

 • Manufacturing Control!

  Medewerkers communiceren via hun eigen interfaces met Exact. Zo zijn overal in een organisatie controle- en invoerpunten te maken, zo ook voor Logiqs. De opbrengst? Meer kwaliteit, een véél kortere doorlooptijd, meer efficiency en hogere klanttevredenheid.