• Optimaliseren
  • Digitaliseren
  • Produceren

Smart Connector: overige applicaties

Met de Smart Connector is het mogelijk om uw ERP systeem moeiteloos te koppelen met uw Communicatie/Marketing, CRM, Management, Planning & Tracking, Digital Supply Chain en uw digi tool. Staat het systeem dat u wilt koppelen niet in het overzicht? Neem dan contact met ons op. De kans is groot dat de tool die u gebruikt met de slimme Smart Connector gekoppeld kan worden.

Andere systemen koppelen?

Heeft u een andere systemen die u aan uw ERP omgeving wilt koppelen? Maak vrijblijvend een afspraak middels onderstaand formulier en ontdek de mogelijkheden van Smart Connector.

Ontdek de mogelijkheden
  • EazyStock – Powered by Syncron

    Met de Smart Connector kunt u Eazystock koppelen aan uw ERP omgeving. Met deze integratie heeft u optimale voorraden en blijft u de concurrentie voor. U zult een hoger serviceniveau bereiken en een gezondere financiële situatie door lagere voorraadniveaus en efficiënte inkoop. Met Smart Connector automatiseert u al uw inkoopprocessen.

  • UniWin®

    Uniwin weegt vrachtwagens, binnenvaartschepen en treinwagons. Het systeem berekent het nettogewicht van het (bulk) product dat wordt ontvangen of geleverd. Met Smart Connector kunt u uw weegsoftware integreren met uw ERP omgeving.

Aan de slag met de Smart Connector?

Informatieverzoek Smart Connector