• Optimaliseren
  • Digitaliseren
  • Produceren

Smart Connector: management

Wilt u Realtime Business Intelligence voor uw ERP? De Smart Connector biedt een koppeling voor uw gehele organisatie die ervoor zorgt dat cruciale bedrijfsinformatie uit uw omgeving opgehaald wordt. Zo kunt u snel uw bedrijfsgegevens organiseren voor correcte besluitvorming. De Smart Connector koppelt o.a. met Company.Info, Proactis en (bijna) iedere andere oplossing.

Andere rapportagetool koppelen?

Heeft u een andere rapportagetool die u aan uw ERP omgeving wilt koppelen? Maak vrijblijvend een afspraak middels onderstaand formulier en ontdek de mogelijkheden van de Smart Connector.

Ontdek de mogelijkheden
  • Company.info: marktleider bedrijfsinformatie en bedrijfsnieuws

    De invoer van adres- en bedrijfsgegevens vergemakkelijken? Inzicht in hoe het gesteld is met de kredietwaardigheid van uw klanten? Met één klik op de knop krijgt u toegang tot actuele en diepgaande bedrijfsinformatie. Met de Smart Connector voor Company.info kunt u sturen op data in plaats van een onderbuikgevoel.

  • Proactis: Spend Management software, solutions and tools

    De Smart Connector maakt het mogelijk om Proactis te koppelen aan uw ERP omgeving. Dit zorgt ervoor dat uw organisatie op een efficiënte wijze gebruik kan maken van de data uit  uw ERP systeem. Hiernaast is het mogelijk om operationele data uit te wisselen.

Aan de slag met de Smart Connector?

Informatieverzoek Smart Connector