• Optimaliseren
 • Digitaliseren
 • Produceren

Smart Connector: digital supply chain

Door uw gehele Supply Chain te koppelen en automatiseren met de Smart Connector kunt u uw voorraadbeheer optimaliseren. Ook zult u sneller kunnen reageren op veranderingen en de productie efficiënter laten verlopen. Smart Connector koppelt met Outsmart, Tradecloud, Objective en (bijna) iedere andere oplossing of transporteur waaronder Wolter Koops, Koopmans, Tielbeke, Neele-Vat Logistics, Westerman Logistics en meer. De koppeling met de transporteur kunt u gebruiken om verkooporder leveringen aan te melden en om deze vervolgens te laten leveren aan de klant.

Andere systemen koppelen?

Heeft u een andere Digital Supply Chain systemen die u wilt koppelen? Maak vrijblijvend een afspraak middels onderstaand formulier en ontdek de mogelijkheden van Smart Connector.

Ontdek de mogelijkheden
 • OutSmart: digitale werkbonnen, planningen en rapportage

  De Smart Connector maakt het mogelijk om OutSmart te koppelen aan uw ERP omgeving. Dit is een ideale combinatie waarmee u uw buitendienst efficiënt en zeer eenvoudig aanstuurt. De informatie die u nodig heeft uit beide systemen wordt gesynchroniseerd. U kunt hierdoor, in een enkele oogopslag, de informatie vinden die u nodig heeft.

 • Tradecloud: supply chain platform

  TradeCloud biedt een eenvoudig Supply Chain platform waarmee u uw inkoop- en verkoopprocessen tussen afnemers en leverancier kunt koppelen. Met TradeCloud optimaliseert u de informatiestroom tussen u en uw leveranciers. Smart Connector maakt het mogelijk om dit systeem te koppelen aan uw ERP omgeving.

 • Objective: supply chain execution software

  Met Objective kunt u uw gehele Supply Chain stroomlijnen. Het systeem is zo ontwikkeld dat u hiermee ieder facet van uw productie en logistiek, in functie van uw doelstellingen, in goede banen helpt te leiden. Wilt u ook een exacte inschatting maken van het werkvolume en de voorraadniveaus? Smart Connector maakt het mogelijk om dit systeem te koppelen met uw ERP omgeving.

Aan de slag met de Smart Connector?

Informatieverzoek Smart Connector