• Optimaliseren
  • Digitaliseren
  • Produceren

Webinars

Laat u in 30 minuten inspireren tijdens de webinars. Ontdek de vele mogelijkheden van de oplossingen onder het kader van de Digitale Fabriek, zoals Manufacturing Control, Robotic Proces Automation (RPA) of slimme dashboards voor realtime inzicht op uw processen. We starten op de aangegeven woensdagen om 10.30 uur. Bekijk hieronder de eerstvolgende webinars!

29-11-2023: Meer winst behalen met de Smart Solutions
12-12-2023: Slimmer en sneller produceren met de Digitale Fabriek!

*Scrol naar beneden voor meer informatie!

Volg een online webinar van 30 minuten

29-11-2023
Meer winst behalen met de Smart Solutions

Maak kennis met de Smart Solutions en ontdek hoe u tijd en kapitaal kunt besparen! De Smart Solutions zijn een waardevolle aanvulling op uw huidige ERP omgeving en vergroten het realtime inzicht in diverse bedrijfsprocessen. Laat u inspireren over slimme oplossingen, zoals de Digitale Fabriek en RPA. Daarnaast maakt u ook kennis met de Smart Connector, deze tool kan werkelijk ieder systeem met uw ERP omgeving koppelen.

12-12-2023
Slimmer produceren met de Digitale Fabriek!

Nederlandse maakbedrijven moeten digitaliseren om te kunnen blijven groeien. Met de Digitale Fabriek kunt u uw productiemiddelen (arbeid, machines en grondstoffen) efficiënter inzetten (ISO9001 ondersteund). De besturing van uw productieprocessen is volledig digitaal: véél minder handelingen en papierloos. Bovendien wordt het eenvoudiger voor uw personeel om productief te werken. Uw medewerkers communiceren via een gebruiksvriendelijke interface met uw ERP oplossing.

Vul hieronder uw gegevens in:

Aanmelden voor een webinar

Ik meld mij aan voor:(Vereist)
Hoe heeft u over ons gehoord?
Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?
De nieuwsbrief bevat informatie over de veranderingen in de industrie, de nieuwste 'digitale' oplossingen en onze agenda met webinars en events.
Een webinar terugkijken?

Kon u het webinar niet live bekijken en wilt u graag de opname van het desbetreffende webinar terugkijken? Door uw bedrijfsnaam en e-mailadres door te geven, krijgt u toegang tot de webinars.

Toegang tot de webinar opnames aanvragen