• Optimaliseren
 • Digitaliseren
 • Produceren

Bedankt voor uw bezoek bij onze stand op Exact Live!

De Digitale Fabriek voor Exact Online

Is uw bedrijf klaar voor de toekomst? Logistieke- en productieprocessen worden complexer en dat vraagt om verdere digitalisering. U wilt snel plannen, realtime sturen op krachtige KPI’s en meer rendement behalen. Met de Digitale Fabriek kunt u dit realiseren.

De Digitale Fabriek verbindt uw ERP- of cloud business software oplossing zoals Exact Online met ‘de werkvloer’. Uw medewerkers communiceren via een gebruiksvriendelijke interface met uw bestaande systemen. Zo kunt u uw productiemiddelen (werknemers, machines en grondstoffen) effectiever en efficiënter inzetten!

Oriënteer u op verdergaand digitaliseren!
 • Probeer de Digitale Fabriek gratis uit voor één maand

  Om makkelijk en snel kennis te maken met de Digitale Fabriek, kunt u de oplossing gratis uitproberen met een proefaccount. Het account is 30 dagen geldig. Zo heeft u ruim de tijd om het Digitale Fabriek platform te ontdekken.
  .
  .
  .
  .

  Gratis proefaccount uitproberen

 • Vraag een gratis demo aan

  .
  Wat zijn de voordelen van het digitaliseren van uw productievloer? Waarom is het noodzaak om juist nu te starten met digitale transformatie? En hoe kan de Digitale Fabriek u hierin ondersteunen? Ontdek meer over de antwoorden op deze vragen tijdens een gratis live demo en maak gemakkelijk en snel kennis met de slimme oplossing!
  .

  .

  Vraag een gratis demo aan

 • Whitepaper: “Waarom een digitale fabriek onmisbaar is”

  De wereld verandert snel en digitalisering speelt hierin een sleutelrol. In de Whitepaper ontdekt u waarom digitaliseren écht onmisbaar is voor ieder maakbedrijf. Maar hoe ziet de digitale toekomst van de maakindustrie er eigenlijk uit? En welke ontwikkelingen zijn er gaande? In de Whitepaper ontdekt u waarom een digitale fabriek onmisbaar is voor de nabije toekomst!
  .

  Download de whitepaper