• Optimaliseren
 • Digitaliseren
 • Produceren

De Digitale Fabriek voor de machinebouw

Plan een (online) demo

Hoe werkt de Digitale Fabriek?

Snelheid, flexibiliteit en innovatief vermogen zijn kenmerkend voor veel Nederlandse machinebouwers. Heeft u een ambitieuze agenda en een groeistrategie? Digitaliseren speelt een grote rol om success te kunnen realiseren!

Handmatige handelingen, papier en Excel behoren tot de analoge fabriek en zijn verledentijd. Maak kennis met de toekomst van produceren: een volledig automatische en digitale fabriek met beeldschermen en tablets. Uw medewerkers krijgen inzicht in gegevens uit uw ERP omgeving en overige applicaties vanuit het ‘Manufacturing Control’ platform. De oplossing is volledig geïntegreerd met uw ERP omgeving. De besturing van uw productieproces is hierdoor velen malen overzichtelijker, eenvoudiger en sneller!

Een digitale oplossing speciaal voor uw branche

Smart industry = smart factory

De noodzaak van vergaande automatisering wordt met de opkomst van ‘Smart Industry’ nog eens benadrukt. Specifieke klantwensen kunt u beantwoorden door slim te digitaliseren. Of u nu assemblage van (standaard) onderdelen produceert of machines of apparaten op maat; snelheid, kwaliteit en kostprijs blijven belangrijke succesfactoren. Om dit nog beter te kunnen realiseren, moet uw organisatie een continue digitale verbeterslag maken en de concurrent voorblijven.

Digitale oplossing voor uw branche

De Digitale Fabriek verbindt uw ERP oplossing met ‘de werkvloer’ volgens uw eigen bedrijfslogica en al uw systemen. Uw medewerkers communiceren via een gebruiksvriendelijke interface met uw ERP oplossing. De Digitale Fabriek interface is volledig afgestemd op uw organisatieprocessen en de rollen van uw medewerkers. Hiernaast ondersteunt de Digitale Fabriek ISO9001.

Een machine bouwen is een complex proces. Om grip op te houden op uw gestroomlijnde proces is digitaliseren de oplossing. Als Digitale Fabriek kunt u een slimme planning én een waterdichte track and trace per project en/of product waarborgen.

Verder oriënteren?
 • Download de Whitepaper

  Uw fabriek direct papierloos laten werken? Download hier de whitepaper over de Digitale Fabriek. Laat uw fabriek echt digitaal en automatisch verlopen en produceer slimmer en sneller.

  Lees meer
 • Bekijk een webinar

  Wilt u sneller werken en meer kwaliteit realiseren in uw organisatie? Dan is de Digitale Fabriek dé oplossing. Laat u in 30 minuten inspireren tijdens onze Digitale Fabriek webinars op woensdagen om 10.30 uur.

  Lees meer
 • Maak een afspraak

  Vraag een gratis demo aan of maak een afspraak met ons om de mogelijkheden voor uw organisatie samen te bespreken.

  Lees meer
Onze referenten