• Optimaliseren
  • Digitaliseren
  • Produceren

Digitaliseren, hype of noodzaak?

De maakindustrie in Nederland ontwikkelt continue. Productinnovaties, internationalisering, Industry 4.0, de dynamiek is groot. Is uw organisatie klaar voor de toekomst? Hoe gaat u innoveren? De trend is: meer maatwerk en steeds beter inspelen op de klantvraag. Vaak in samenwerking met ketenpartners. Logistieke- en productieprocessen worden complexer en dat vraagt om verdere automatisering en digitaliseren. U wilt snel plannen, realtime sturen op krachtige KPI’s en meer rendement behalen. Met een digitale oplossing kunt u dit realiseren.

Digitaliseer uw fabriek en blijf de concurrent voor!

Hoe werkt de Digitale Fabriek?

De Digitale Fabriek verbindt uw ERP oplossing met ‘de werkvloer’ volgens uw eigen bedrijfslogica. Uw medewerkers communiceren via een gebruiksvriendelijke interface met uw ERP oplossing. De interface is volledig afgestemd op uw processen en de rollen van uw medewerkers. Hiernaast ondersteunt de Digitale Fabriek ISO9001.

Elk onderzoek wijst uit: de productiviteitsgroei bij Nederlandse producenten moet omhoog. Wees de concurrentie voor! Ook uw bedrijf kan transformeren van een analoge naar een digitale fabriek. Met de Digitale Fabriek kunt u uw productiemiddelen (arbeid, machines en grondstoffen) effectiever en efficiënter inzetten. Bovendien wordt het een stuk eenvoudiger voor uw personeel om productief te werken. Bewezen uit de praktijk: bedrijven die digitaliseren, zien hun omzet vaker groeien!

Digitaal werken = efficiënt werken

Zwaai gedag tegen werken met papier en Excel en maak uw fabriek digitaal! Geef uw medewerkers inzicht op de gegevens uit uw ERP oplossing en andere relevante systemen via beeldschermen of tablets. Deze digi oplossing maakt de besturing van uw productieprocessen snel, eenvoudig en overzichtelijk. De oplossing is volledig geïntegreerd met uw ERP systeem. Behaal meer winst, kwaliteit, efficiency, kortere doorlooptijden en een hogere klanttevredenheid met de Digitale Fabriek!

Onze referenten