• Optimaliseren
 • Digitaliseren
 • Produceren

Hoe werkt een digitale fabriek?

Gaat er op uw werkvloer nog veel via briefjes, Excel of uit het hoofd? Maak uw fabriek digitaal! Via beeldschermen of tablets krijgen uw medewerkers inzicht in gegevens uit uw ERP oplossing en andere relevante systemen. Deze digitale oplossing maakt de besturing van uw productieproces overzichtelijk en eenvoudig, uiteraard volledig geïntegreerd met uw ERP omgeving. Het resultaat: meer kwaliteit, véél kortere doorlooptijden, meer efficiency en een hogere klanttevredenheid.

Een digitale shopfloor speciaal voor de grafische sector!

De digitale fabriek, hype of noodzaak?

De maakindustrie in Nederland ontwikkelt continue. Productinnovaties, internationalisering, Industry 4.0, de dynamiek is groot. Is uw organisatie klaar voor de toekomst? Hoe gaat u innoveren? De trend is: meer maatwerk en steeds beter inspelen op de klantvraag. Vaak in samenwerking met ketenpartners. Logistieke- en productieprocessen worden complexer en dat vraagt om verdere automatisering en digitaliseren. U wilt snel plannen, realtime sturen op krachtige KPI’s en meer rendement behalen. Met een digitale oplossing kunt u dit realiseren.

Verbindt uw ERP met ‘de werkvloer’

Uw medewerkers communiceren via een gebruiksvriendelijke interface met uw ERP omgeving. De interface ‘schermen’ zijn volledig afgestemd op uw organisatieprocessen en de rollen van uw medewerkers. Uw track and trace is volledig geborgd en de kwaliteit wordt goed bewaakt. Zo zorgt u voor een veilig productieproces dat voldoet aan de wettelijke regelgeving. Hiernaast wordt elk type (grafisch) product ondersteund door de Digitale Fabriek. Of u nu een drukkerij bent of een cadeauverpakkingenproducent, de Digitale Fabriek bevat precies de juiste componenten om ook uw organisatie te ondersteunen met digitaliseren.

Verder oriënteren?
 • Download de Whitepaper!

  Uw fabriek direct papierloos laten werken? Download hier de whitepaper over de Digitale Fabriek. Laat uw fabriek echt digitaal en automatisch verlopen en produceer slimmer en sneller.

  Lees meer
 • Bekijk een webinar

  Wilt u sneller werken en meer kwaliteit realiseren in uw organisatie? Dan is de Digitale Fabriek dé oplossing. Laat u in 30 minuten inspireren tijdens onze Digitale Fabriek webinars op woensdagen om 10.30 uur.

  Lees meer
 • Plan een (online) demo

  Vraag een gratis demo aan of maak een afspraak met ons om de mogelijkheden voor uw organisatie samen te bespreken.

  Lees meer